Frukostbröd
Elias och jag fick för oss att baka frukostbröd en eftermiddag för någon helg sen.
Det var flera timmar jobb&väntan för en väldigt kort hållbarhet...
Nybakat är godast men vad är hemligheten för att få brödet att vara färskt längre, gärna till dagen efter (minskade ner på mjölet)? :)



Kärlek!

Kommentarer
Postat av: snie.blogg.se
såg jättegoda ut!! =)
Postat av: Camilla
Mums, gott med hembakat! Önskar med att den där nybakade känslan ska hålla i sig längre! Jag brukar slänga in i frysen, funkar för mig..men sambon tycker att då är det inte nybakat längre när man tar ut det. Jag brukar tina brödet och köra lite snabbt i ugnen (pensla med vatten) då känns det nybakat igen för min del :D
Postat av: Linda
Jag hade också önskat att det fanns något litet knep för gott bröd längre. Jag brukar också frysa in mycket av limpan så att man inte har så mycket framme så tar man fram och tinar när man behöver. Men färskt är ju alltid färskt :)
Trackback